27 Aralık 2019

TEMA LİSE DOĞA EĞİTİMİ PROGRAMI

TEMA Lise doğa eğitimi programı uygulamalarına 9.Sınıf öğrencilerimizle katıldık.


TEMA LİSE DOĞA EĞİTİMİ PROGRAMI

TEMA LİSE DOĞA EĞİTİMİ PROGRAMI


18 Ekim 2019

ANKARA GEZİSİ

Anadolu ve Fen Lisesi 11 ve 12.Sınıf  öğrencilerimize Üniversiteleri tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz gezimiz. Tabiki sadece üniversite tanıtımlarına katılmadık, MTA'nın Tabiat tarihi müzesini, Anıtkabir'i, Ankara Kalesi'ni,  1. TBMM'yi ve Altındağ Şair ve yazarlar evini de ziyaret ettik.

MTA TABİAT TARİHİ MÜZESİ 1

MTA TABİAT TARİHİ MÜZESİ 2

MTA TABİAT TARİHİ MÜZESİ 3

ANITKABİR



02 Mayıs 2019

ATMOSFER VE KATMANLARI İNTERAKTİF POSTER

     2018-2019 Eğitim öğretim yılında Fen Lisesi öğrencilerimizden Coğrafya dersinden proje ödevi alan öğrencimizin hazırladığı Atmosfer ve Katmanları İnteraktif  Poster çalışmamız.

    Yıl sonu bilim şenliğinde projeyi hazırlayan öğrencimiz katılımcılara projenin nasıl hazırlandığını ve neler yapabileceğini anlattı.

    Bu projede ortaya çıkarılan ürün hangi özelliklere sahip?

    Hazırlanan posterde Atmosfer katmanının yanında bulunan karekod okutulduğunda öğrencimizin hazırlamış olduğu blog sayfasında ilgili açıklamanın bulunduğu bağlantıya gider ve katman hakkında detaylı bilgi edinilir.    

    Proje Nasıl Hazırlandı?

  • Hazırlanan blog sayfalarına bağlanabilmek için sayfa linkleri karekod olarak dönüştürüldü.
  • Atmosfer ve katmanlarını gösteren poster hazırlandı ve katmanların yanına o katmanı açıklayan blog sayfasının karekodu eklendi.


    Hazırlanan proje 2018-2019 eğitim-öğretim yılında okulumuzda düzenlenen bilim şenliğinde en iyi STEM projesi seçilmiştir.

Atmosfer ve Katmanları İnteraktif Posteri



Öğrencilerimizin Proje ve Çalışma Sunumları




02 Mart 2019

JEOPARK GEZİSİ

Coğrafya, Türk Dili ve Edebiyatı ve Tarih Zümrelerinin Koordinasyonunda disiplinlerarası eğitim-öğretim yaklaşımı ile 10.Sınıf Anadolu ve Fen Lisesi öğrencimizle düzenlemiş olduğumuz Tapduk Emre ve Yunus Emre Türbesi, Kula Jeopark ve Kula'nın tarihi dokusunu tanıtmaya yönelik gezimiz.

Kula Jeopark Alanı






Kula Peribacaları



Tarihi Kula Sokakları

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *